Williamsi piloot rääkis, milline peaks olema tema tiimikaaslane

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lance Stroll.
Lance Stroll. Foto: James Moy/James Moy Photography/PA Images

2018. aasta hooajaks on Williamsi vormelimeeskond löönud käed vaid ühe võidusõitjaga: meeskonnas sõidab kindlasti kanadalane Lance Stroll. Meeskonna põhipiloot jagas arvamust, milline peaks olema tema tulevane meeskonnakaaslane.

«Loomulikult tuleb hea läbisaamine kasuks – ei soovi negatiivset vastasseisu ja meeskonna lõhkumist ükskõik millisel viisil,» rääkis kanadalane väljaandele Autosport. «Ilmselget tahad meeskonnakaaslaseks kedagi, kes annab endast kogu aeg maksimumi ja survestab sind. Kedagi, kes on võistlushimuline ja muudab sind paremaks võidusõitjaks.»

Potentsiaalne teine piloot on poolakas Robert Kubica, kellega Stroll kunagi varem pole kohtunud, kuid kanadalase sõnul on tegemist suurepärase sõitjaga. «Ta oli enne õnnetust üks parimaid. Ma pole kursis tema tervisliku seisundiga ega tea pisiasju. Eks me näe, mida Williams otsustab.»

Felipe Massast vabanenud teise sõitja kohale kandideerivad Kubica kõrval veel meeskonna ametlik varusõitja Paul di Resta, meeskonnale mootoreid tarniva Mercedese tiiva all olev Pascal Wehrlein ning Red Bullist ja ka Toro Rosso sõsartiimist kinga saanud Daniil Kvjat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles