Noored sulgpallurid said EMil võistkondlikul võistlusel üheksanda koha

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Noored Eesti sulgpallurid.
Noored Eesti sulgpallurid. Foto: Eesti sulgpalliliit

Sulgpalli noorte Euroopa meistrivõistluste võistkondlikul turniiril peetakse täna viimased alagrupimängud ning selguvad veerandfinalistid. 

Eesti alagrupis olid kaks võitu kogunud nii Eesti kui ka Taani noored ja edasipääseja otsustas omavaheline kohtumine. Kuigi Taani on turniiril esimese asetusega ja seega kogu võistluse suurfavoriit, seadsid treener Rainer Kaljumäe sõnul Eesti noored eesmärgiks teenida võitlusliku mänguga vastaste austus.

Kohtumine lõppes küll 5:0 taanlaste võiduga, kuid eestlased suutsid teha head esitused nii meeste üksikmängus kui meeste paarismängus. Hans Kristjan Pilve pidas Magnus Johanneseniga kolmegeimilise matši, mis lõppes taanlase 13:21, 21:16, 21:18 võiduga.

Võitlusliku kohtumise tegid ka paarismängus Artur Ajupov ja Tauri Kilk, kes jäid alla Axel Henrik Parkhoile ja Oscar Sunekaerile 18:21, 19:21.

Kokkuvõttes jäi Eesti 36 riigi konkurentsis jagama üheksandat kohta. «Me suutsime ennast täna hästi kokku võtta ja enamikes mängudes anda esimesele paigutusele arvestatavaid lahinguid. Kokkuvõttes võib jääda turniiriga rahule, sest saavutasime oma eesmärgi tulla alagrupis teiseks. Võime tunda head meelt, et meil on kasvamas peale mängijad, kes suudavad just oma tehniliste oskustega ja mitte ainult füüsilisega tugevate sulgpalliriikide mängijaid surve alla panna,» võttis treener Kaljumäe turniiri kokku.

Juba laupäeval alustavad Eesti sulgpallurid EMil võistlust individuaalturniiril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles