Postimees Iisraelis: peatreener Sokk tõi välja kaks peamist põhjust, mis Iisraeli võidule aitasid (1)

Karl Rinaldo, Tel Aviv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti koondise peatreener Tiit Sokk tänases mängus oma hoolealuseid juhendamas.
Eesti koondise peatreener Tiit Sokk tänases mängus oma hoolealuseid juhendamas. Foto: Oded Karni/FIBA

Eesti korvpallikoondis alustas MM-valikturniiri Tel Avivis 68:88 kaotusega Iisraelile. Veel poolajal oli vahe seejuures vaid kolm punkti.

Eesti koondise peatreener Tiit Sokk võttis mängu kokku nii:

«Alustasime mängu hästi, aga teisel poolajal kukkusime ära. Siis polnud enam asjad üldse hästi. Väga valus oli üks periood, kui viskasime järjest viis vabaviset mööda ja lasime vastastel samal ajal kergeid korve visata. Ma ei ütleks, et me teisel poolajal enam agressiivselt ei mänginud. Paljuski said otsustavaks kaks asja: (Tamir) Blatti kolm tabavat kolmest ja Iisraeli mängijate korvi alla lõikamine (n-ö backdoor pass - toim). Me ei tulnud kaitses sellega toime.

Rünnakul hakkasime liiga kiireid lahendusi otsima - võinuks pikemalt mängima. Aga kui me viskeid sisse ei pane, siis ongi keeruline võita. Iisrael sai teisel poolajal palju vabalt visata ja pani ära.

Teisel poolajal mängisime sisuliselt ilma (Janar) Taltsi ja (Kristjan) Kangurita. Nende roll on oluline, aga Taltsil oli juba esimesel poolajal kolm viga tehtud ja Kanguri jalg ei lubanud mängida. Tundub üsna selge, et Kristjan ei mängi ka esmaspäeval Suurbritannia vastu.»

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles