Liverpool sai nii häid kui halbu uudiseid

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Emre Can.
Emre Can. Foto: JON NAZCA/REUTERS

Liverpooli jalgpallimeeskonna peatreeneri Jürgen Kloppi sõnul on poolkaitsja Adam Lallana ja keskkaitsja Joel Matip vigastustest hästi paranenud, kuid eelseisva kohtumise Londoni Chelseaga võib vahele jätta poolkaitsja Emre Can.

Lallana pole käimasoleval hooajal platsile pääsenudki, Matip jättis pisivigastuse tõttu vahele kaks viimast kohtumist. «Adam on paranemas. Peame jälgima, kuidas järgmiste päevade ja nädalate jooksul tegutseme. Joel osales koos meeskonnaga eilsel treeningul,» rääkis Klopp. «Mõlemad näitavad paranemise märke – hetkeseisuga pole rohkem midagi öelda.»

Sakslasest peatreener ei soovinud spekuleerida, kas Lallana pääseb käimasoleval hooajal esmakordselt meeskonna koosseisu. «Kui ma pean sellel teemal midagi ütlema, siis esmalt suhtlen mängijaga. Eks me näe,» sõnas Klopp.

Meeskonda tabas ka tagasilöök, sest teisipäevases Meistrite liiga viigimängus Sevilla vastu vigastas end Can. «Kummaline olukord mängus. Tema osalemine on kaheldav,» rääkis Klopp mängueelsel pressikonverentsil.

Liverpooli võõrustab laupäeval Inglismaa meistrivõistluste 13. mängudevoorus Chelseat, suur vastasseis leiab aset kell 19.30.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles