Video: Madridi Real jäi napilt alla Panathinaikosele

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
James Gist.
James Gist. Foto: Grigoriy Sisoev/Sputnik

Korvpalli Euroliigas teenis eile neljanda järjestikuse võidu Ateena Panathinaikos: koduväljakul alistati möödunud hooaja neljas meeskond Madridi Real 82:80. 

Külalised Hispaaniast asusid kohtumist esimese veerandaja keskpaigas juhtima ning läksid vaheajale 50:40 eduseisul. Teist poolaega alustasid paremini Panathinaikose mängijad, kes vähendasid viimaseks veerandajaks vahe viiepunktiliseks.

Kahe punktiga juhtima pääses Kreeka meeskond neli minutit ja 28 sekundit enne kohtumise lõppu, kuid 17 sekundit enne lõpusireeni olid tablool 80:80 viiginumbrid. James Gisti kaks tabavat vabaviset kindlustasid Panathinaikosele 82:80 võidu.

Gist oli ka kodumeeskonna parim skooritegija 18 silmaga, Kelvin Creswell Rivers panustas võitu 16 ja Nick Calathes 15 punktiga. Üleplatsimeheks kerkis aga Madridi Reali mängumees Rudy Fernandez 19 punktiga.

Kõik eilsed tulemused:

  • Ateena Panathinaikos – Madridi Real 82:80
  • Istanbuli Fenerbahce – Moskva oblasti Himki 71:67
  • Malaga Unicaja – Moskva CSKA 80:89

TABELISEIS

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles