Fotod: hiiglaslik vihmavari segas Hamiltoni võiduga lõppenud hooaja viimast vabatreeningut

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lewis Hamilton.
Lewis Hamilton. Foto: HOCH ZWEI/imago/HochZwei

Käimasoleval nädalvahetusel peetakse Abu Dhabis vormel 1 hooaja viimane etapp. Kolmanda vabatreeningu märksõnaks on kahtlemata «vihmavari», mis Yas Marina ringrajale eksis. 

Teise järjestikuse vabatreeningu võitnud Mercedese sõitja Lewis Hamilton läbis ringi ajaga 1.37,627. Ühtlasi näitas britt kõigil kolmel sektoril päeva kiireimat aega. Esikolmikusse mahtusid ka Hamiltoni meeskonnakaaslane Valtteri Bottas (+0,273) ja Ferrari piloot Kimi Räikkönen (+0,530). Neile järgnesid Sebastian Vettel (Ferrari; +0,547) Daniel Ricciardo (Red Bull; +0,713) ja Max Verstappen (Red Bull; +0,960).

Paremuselt kaheksanda aja sõitnud Stoffel Vandoorne’i (McLaren) masin hakkas mõned minutid enne vabatreeningu lõppu suitsema. Äreva momendi elas üle ka Bottas, kes viimases kurvis rajalt välja libises, kuid suutis halvimat vältida.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles