Schumacheri tütre postitatud foto tõi kaasa uue lootusepuhangu

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gina Maria Schumacher.
Gina Maria Schumacher. Foto: BABIRAD/SIPA/BABIRAD/SIPA/Scanpix

Michael Schumacheri tütar Gina-Maria postitas sotsiaalmeediasse pildi, mis näib olevat pühendatud tema isale. Mõne nädala eest kirjutas väljaanne Bunte, et Schumacher näitab väikeseid paranemismärke. «Patsient näib olevat puhanud ja rahulik. Ta annab väikeseid märguandeid, mille lõplikku tähendust mõistavad ilmselt siiski vaid need, kes on talle kõige lähedasemad,» kirjutas Bunte.

Samuti väitis ajakiri, et need samad märgid on andnud Schumacheri naisele Corinnale ning lastele Gina-Mariale ja Mickile lisausku, et Michael võib ühel päeval paraneda. «Elus on vaid ühte laadi õnne – armasta ise ja lase ennast armastada,» kirjutas Gina-Maria nüüd kauni pildi allkirjaks.

Foto kommentaarid kubisevad toetusavaldustest. «Hoidku su peret jumal,» kirjutas näiteks üks kommentaatoritest. 2013. aasta detsembris ehk peaaegu neli aastat tagasi suusamäel rängalt kukkunud Schumacher viibib juba mitu aastat taastusravil Šveitsis asuvas kodus, tema seisundist on teada ülivähe kinnitatud andmeid. 

There is only one happiness in this live, to love and be loved #naturephotography #natureforsoul #keepfighting

A post shared by Gina Schumacher Offical (@gina_schumacher) on

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles