Peatreener Jaanus Teppan: suusatajad väärivad kiitust

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaanus Teppan
Jaanus Teppan Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Eesti murdmaasuusatamiskoondise peatreeneri kohusetäitja Jaanus Teppan hoidis nädalavahetusel noortetöö kõrvalt kätt pulsil ka Rukal sõidetud maailmakarika minituuril ning kiitis kõiki kolme stardis olnud sportlast.

Eelkõige rõõmustas Teppanit Karel Tammjärve laupäevane 34. koht meeste 15 kilomeetri klassikasõidus. Kusjuures, MK-punktist jäi 28-aastast suusatajat lahutama kõigest 3,6 sekundit. Paraku ärkas Tammjärv eile «kergelt kriipiva kurguga» ning otsustas Lillehammeri MK-etapile mõeldes Ruka vabatehnika jälitussõidust loobuda.

Sellegipoolest väärib Tammjärv Teppani hinnangul kiitust. «Ta tegi üle aastate väga soliidse tulemuse. Distantsil pole meil viimasel ajal nii head tulemust olnud. Tundub, et ta on end leidnud, sest vahepeal ei saanud ta ennast kuidagi käima. See teeb ainult rõõmu,» lausus Teppan.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles