Video: Loebi osalusel peetud rallil jäi traagiline õnnetus kõige napimalt olemata

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sebastien Loeb on Rallye du Vari kolmekordne võitja.
Sebastien Loeb on Rallye du Vari kolmekordne võitja. Foto: Jaanus Ree/Red Bull Content Pool

Tänavusel Rallye du Var võistlusel nägi tõeliselt õnnelikku õnnetust, kui suurel kiirusel publikusse sööstnud ralliauto vigastas keelualas seisnud kolme pealtvaatajat.

Et kolme inimese vigastada saamist – sealjuures viidi üks 27-aastane teadvuse kaotanud naine helikopteriga haiglasse – tuleb nimetada õnnelikuks õnnetuseks, näitab, kui traagiliseks võinuks olukord kujuneda. Laupäevase võistluspäeva hommikul hindas ühes paremkurvis oma Škoda Fabia R5 pidamist üle Michel Sylvain ning kandus rajalt välja. Kuigi korraldajad olid väliskurvi märkinud keeluala, leidsid sinna siiski tee mitukümmend pealtvaatajat ning Sylvain tabas auto tagaotsaga neist mitut. Õnneks osutus kõige rängemaks vigastuseks eelmainitud naisel tuvastatud randmemurd.

Prantsusmaa autosport pääses nõnda teisest järjestikkusest traagilisest õnnetusest. Nädal varem hukkusid Mistrali rallil Ronald Bertet ja Philippe Bertrand.

Rallye du Varil osales ka üheksakordne autoralli maailmameister Sebastien Loeb, kelle võistlus katkes 13. kiiruskatsel tehnilise rikke tõttu. Võistluse esikoht kuulus Ford Fiesta RS WRC-l sõitnud David Salanonile. Sylvain lõpetas Loebi katkestamise järel teisena.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles