Venno: naiste võrkpalli käiakse Türgis tänu napile riietusele rohkesti vaatamas

Karl Rinaldo
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tänu oma osavusele on Oliver Venno just see mees, kes peab tihti ka kolmesest blokist palli mööda mängima.
Tänu oma osavusele on Oliver Venno just see mees, kes peab tihti ka kolmesest blokist palli mööda mängima. Foto: Türgi võrkpalliliit

Eesti koondise diagonaalründaja Oliver Venno on alustanud Türgi kõrgliigas uut hooaega silmapaistvalt, kuid suurt huvi tunneb kohalik meedia hoopis naiste võrkpalli vastu.

Venno koduklubi Ankara Maliye Milli Piyango tuli nädalavahetusel Kula Jeoparki vastu välja 0:2 kaotusseisust ja võitis matši 3:2. Suur roll oli meeskonna võidus taas 210-sentimeetrisel Vennol, kes tõi üleplatsimehena 34 punkti (efektiivsusnäitaja +21). Hooaja punktirekordi püstitanud tartlane kerkis ühtlasi liiga resultatiivseimaks mängijaks, olles kogunud 11 kohtumisega 211 punkti.

«Nii suurt koormust nagu nüüd siin polegi ma varem üheski klubis saanud. Võib-olla ainult noortekoondises teenisin sama palju tõsteid,» sõnas Türgis kolmandat ja Piyangos oma teist hooaega alustanud Venno eile Postimehele. «Tunnen end praegu väga hästi ega ole väga väsinud ka viiendates geimides.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles