Põhjanaabrid said MM-valiksarjas esimese kaotuse

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Soome - Tšehhi.
Soome - Tšehhi. Foto: fiba

Soome korvpallikoondis erinevalt Eestist rõõmustada ei saanud: MM-valiksarja teises kohtumises tunnistati koduväljakul Tšehhi koondise 64:56 (19:9, 6:21, 13:8, 26:18) paremust. 

Soomlased mängisid uskumatult kehva esimese veerandaja, kuid tugev teine veerandaeg andis neile poolajaks viiepunktilise edu. See kuivas aga otsustavaks veerandajaks kokku ning tšehhid panid viimasel kümneminutilisel perioodil oma paremuse maksma.

Võitjate resultatiivseim oli 17 punkti visanud Blake Schilb. Soome parimaks skooritegijaks kerkis 13 silmaga Shawn Huff. Soome tabavusprotsent väljakult oli 31, Tšehhil 36.

F-alagrupis, kuhu Soome ja Tšehhi kuuluvad, hoiab kahe võiduga liidripositsiooni Tšehhi. Soome on kogunud ühe võidu ja ühe kaotuse. Täna õhtul lähevad omavahel vastamisi Island ja Bulgaaria – mõlemad meeskonnad jahivad esimest võitu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles