Eesti võttis ühtsusega ilusa võidu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andres Sõbra sõnul pidanuks korvpalliliit tegema kõik endast oleneva, et MM-valikturniir mängitaks lõpuni parimate meestega. Teiste hulgas käib jutt ka Janar Taltsist.
Andres Sõbra sõnul pidanuks korvpalliliit tegema kõik endast oleneva, et MM-valikturniir mängitaks lõpuni parimate meestega. Teiste hulgas käib jutt ka Janar Taltsist. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Eesti korvpallikoondis avas eile MM-valiksarjas võiduarve, alistades publikust tulvil Kalevi spordihallis 73:70 Suurbritannia.

Mäng algab Eesti jaoks julgustavalt: Janar Talts hangib kohe esimesel rünnakul ründelauapalli ja tabab hetk hiljem lähiviske koos veaga. Esimene märk sellest, et saame endast selgelt suuremate kujudega, korvi all toimetava brittidega, hakkama, on maha pandud.

Avaveerand kujuneb edaspidi hoopis Martin Paasoja šõuks. Paar aastat tagasi koondisse kerkinud tagamängija loob järjest teravust ega eksi kordagi. Kümneminutilise mängu järel on tema visanud Eesti 18-st punktist 8. Britid tabavad aga kaugviskeid peaaegu ilmeksimatult ja siirduvad veerandi lõpuks ikkagi kuue punktiga juhtima.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles