Tiit Sokk: olime brittidest füüsiliselt nõrgemad, aga võitlesime rohkem

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti korvpallikoondise peatreener Tiit Sokk.
Eesti korvpallikoondise peatreener Tiit Sokk. Foto: Tairo Lutter

Eesti korvpallikoondis alistas MM-valiksarja teises kohtumises Suurbritannia 70:73. Eesti koondise peatreeneri Tiit Soku sõnul tegutsesid tema hoolealused meeskondlikumalt.

«Meil pole sellist võimu, et visata üle 80 või 90 punkti. 70-75 punkti on meie jaoks maksimum ja kui me suudame vastased hoida väiksema punktisumma peal, võime olla edukad,» sõnas Sokk pärast mängu.

Ta lisas: «Olime brittidest füüsiliselt nõrgemad, aga võitlesime rohkem. Britid tahtsid individuaalsemalt mängida, meie aga tegutsesime meeskondlikumalt.»

H-alagruppi juhib täisedu ehk kahe võiduga Kreeka, kes alistas teises kohtumises koduväljakul Iisraeli 82:61. Nii Eestil kui Iisraelil on üks võit ning Suurbritannial kaks kaotust. Valikmängudega jätkatakse veebruari lõpus, mil Eesti kohtub esmalt võõrsil Kreekaga ja seejärel kodus Iisraeliga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles