Kossuäss Kanter utsitab väljakul rusikaid kasutama

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Enes Kanter (00) pole kolm mängu New York Knicksi idata saanud. Kõik mängud on lõppenud klubile kaotusega.
Enes Kanter (00) pole kolm mängu New York Knicksi idata saanud. Kõik mängud on lõppenud klubile kaotusega. Foto: Julie Jacobson/AP/Scanpix

New York Knicks on NBAs kaotanud järjest kolm mängu – täpselt sama kaua on seljavigastuse tõttu mängupausi pidanud ka meeskonna üks liidreid Enes Kanter. Kuigi keskmängija peab istuma Knicksi pingil, ei tähenda see, et ta oleks tegevusetu – türklane tunnistas, et ta üritab meeskonda motiveerida, kuis oskab.

«Ma ei kavatse öelda kellele, aga ma ütlesin, et kuule tüüp, mine platsile ja kakle kellegagi, saa energia üles. Päriselt ka,» rääkis Kanter pärast Knicksi 91:103 kaotust Portland Trail Blazersile. «Lihtsalt mine platile ja anna kellelegi tou, kakle, saa tehniline viga – ma maksaks selle trahvi, mul ükskõik. Lihtsalt mine mängu ja tee oma asja. Meil oli seda särtsu vaja, meil oli võitlusvaimu vaja.»

Kanter lisas, et ta hakkab taas treenima teisipäeval ja loodab väljakule naasta kolmapäevases matšis Miami Heatiga. Samas tõdes mängumees, et kindlasti ei ole ta selleks lahinguks sajaprotsendiliselt valmis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles