Woods avaldas šokeeriva tõe vigastusest

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tiger Woods lõpetab Hero World Challenge'il 10 kuud kestnud vigastuspausi.
Tiger Woods lõpetab Hero World Challenge'il 10 kuud kestnud vigastuspausi. Foto: USA TODAY Network/Sipa USA/Scanpix

Maailma golfi pikaaegne valitseja Tiger Woods selgitas võistluskarusellile naasmise eel, kui ränk oli tegelikult tema viimane seljavigastus. «Paljud inimesed unustavad, et ma veetsin enamiku aastast voodis. Ma ei saanud tõusta isegi selleks, et minna k*sele,» vahendab Scotland Herald ameeriklase sõnu.

Karjääri jooksul mitmel seljaoperatsioonil käinud Woods mängis viimati võistlusgolfi 2017. aasta algul, kuid pidi vana vigastuse kordumisel turniiri kohe avapäeva järel katki jätma. Järgnev oli mehele tõeline agoonia. «Tihti vajasin abi lihtsalt püstitõusmiseks. Tihti pidin end voodist välja rullima ja k*sema ämbrisse, sest ma polnud suuteline tegema midagi nii lihtsat kui ise vannituppa minemine,» kirjeldas golfitäht raskusi igapäevaelus.

«Asi on selles, et valu on alati isiklik – mitte keegi ei tea, mida ma kannatasin. Me kõik teame, milline närvivalu on, aga keegi ei saa seda koos sinuga tunnetada ja keegi ei mõista, millist valu kannatasin,» rääkis Woods. «Ma neelasin rohu rohu järel, et seda närvivalu tappa. Tundsin end nagu oleksin 200 korda päevas peksa saanud.»

Rohtude mõju all istus Woods tänavu suvel ka autorooli ja jäi politseile vahele. Kõik mured on mees aga nüüdseks seljatanud. Woods naaseb võistluskarusellile sel nädalal Bahamal toimuval võistlusel. Treeningute põhjal on konkurendid väitnud, et ameeriklane on suurepärases vormis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles