Eesti suusasportlased jäid Põhja-Soomes kolmandasse kümnesse

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Daisy Kudre.
Daisy Kudre. Foto: Raul Kudre

Põhja-Soomes Ylläsel sõidetud suusaorienteerumise MK-etapil sai Daisy Kudre lühirajal 21. koha.

Võistlusrada endale meelepäraseks pidanud Kudre ei jäänud sooritusega siiski rahule. «Tänane lühirada oli ootuspäraselt tehnilisem ja huvitavam kui eilne sprint. Tavaliselt mulle taoline rada sobib, kuid tänane võistlus läks üsna kehvasti. Olen optimistlik, et veebruaris toimuvateks Euroopa meistrivõistlusteks suudan saavutada juba oluliselt parema vormi,» vaatas Kudre siiski positiivselt eesootavale hooajale.

Naistest võitis multitalent Tove Alexandersson Rootsist, kes on viimastel aastatel valitsenud ka suvistel orienteerumisjooksu radadel. Teise ja kolmanda koha hõivasid Maria Ketškina ja Anastasia Kravtšenko Venemaalt. Doris Kudre oli 22. ja Epp Paalberg 26.

Meeste klassis oli eestlastest parim Mattis Jaama 28. kohaga. Kevin Hallop kaotas Jaamale 18 sekundit ning oli 30. Võitis Andrei Lamov Venemaalt norralase Lars Moholdti ja teise Venemaa esindaja Sergei Gorlanovi ees.

MK-sarja esimene ring lõpeb neljapäeval Ylläsel tavarajavõistlusega. MK-sarja teine ring toimub veebruaris Bulgaarias koos Euroopa meistrivõistlustega ning kolmas ring märtsis USA-s. Veebruaris toimuvad Tartus ka üliõpilaste maailmameistrivõistlused suusaorienteerumises.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles