Klavan alustab ilmselt seitsmendat järjestikust mängu algkoosseisus

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eden Hazard ja Ragnar Klavan.
Eden Hazard ja Ragnar Klavan. Foto: PHIL NOBLE/REUTERS

Liverpooli jalgpallimeeskond kohtub kolmapäeval Inglismaa meistrivõistlustel Stoke City meeskonnaga. Jürgen Klopp andis mängueelsel pressikonverentsil mõista, et võrreldes eelmise kohtumisega tuleb algkoosseisu mõningaid muudatusi. 

Liverpool mängis möödunud laupäeval 1:1 viiki Londoni Chelseaga. Mõnevõrra üllatuslikult jälgis seda kohtumist vahetuspingilt brasiillane Roberto Firmino, mõned minutid enne lõpuvilet sekkus mängu senegallane Sadio Mane. Homseks kohtumiseks peaksid mõlemad mehed Liverpooli algkoosseisu kuuluma.

«Tõenäoliselt, kuid nemad pole ainsad,» vastas Klopp küsimusele, kas Mane ja Firmino alustavad homset kohtumist algkoosseisus. «Peame tegema mõned vahetused – see on sellises hooaja faasis loogiline.»

Chelsea vastu moodustasid keskkaitsepaari Eesti koondise kapten Ragnar Klavan ja kamerunlane Joel Matip. Tõenäoliselt kuuluvad mõlemad mehed algkoosseisu ka Stoke City vastu, sest horvaat Dejan Lovreni vaevab endiselt seljavigastus. Ühtlasi pääseks eestlane seitsmendas järjestikuses kohtumises algkoosseisu.

«Dejan on naasmisele lähedal, kuid kerge paistetus on veel üleval. Peame välja selgitama, millega täpsemalt tegemist,» sõnas Klopp.

Kindlasti on tagasi koosseisus poolkaitsja Emre Can. «See polnud midagi erilist, kuid piisavalt suur põhjus, miks ta jättis eelmise matši vahele. Ta on tagasi koosseisus,» kinnitas peatreener.

Stoke City võõrustab Liverpooli homme kell 22 algavas mängus. Kodumeeskond paikneb 13 punktiga 15. kohal, Liverpool hoiab 23 silmaga kuuendat positsiooni.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles