Ott Tänak lisati aasta meessportlase kandidaatide hulka

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Tänak.
Ott Tänak. Foto: JOSEP LAGO/AFP

Esmaspäeva varahommikul avas Eesti Olümpiakomitee «Aasta sportlane 2017» rahvahääletuse. Autoralli maailmameistrivõistlustel kolmanda koha saavutanud Ott Tänak kandideeris esialgu koos kaardilugeja Martin Järveojaga võistkonna arvestuses, nüüd lisati rallisõitja ka parima meessportlase kandidaatide hulka.

EOK kommentaar: «Rahva hääl, jumala hääl. Sport on emotsioon ja kõnetab paljusid inimesi. Kui rahval on soov valida Otti individuaalselt, siis EOK lõi selle võimaluse. Organisatsiooni tugevus on lisandunud erinevate vaadete vaagimise järel kiiresti reageerida.»

Lisaks Tänakule kandideerivad parima meessportlase auhinna nimel Rasmus Haugasmägi (veemotosport), Kristjan Ilves (kahevõistlus), Ragnar Klavan (jalgpall), Heiki Nabi (maadlus), Nikolai Novosjolov (vehklemine), Peeter Olesk (laskesport), Mart Seim (tõstmine), Robert Täht (võrkpall), Janek Õiglane (kergejõustik) ja Lauri Malsroos (jalgrattaorienteerumine).

Rahvahääletusel saavad kõik huvilised kaasa rääkida aasta meessportlase, aasta naissportlase, aasta võistkonna ja aasta treeneri valimisel. Oma soosikute poolt saab hääletada EOK kodulehel. Igas kategoorias saab punkte anda kolmele kandidaadile. Rahvahääletus lõppeb 21. detsembril kell 23:59, seni saab igast seadmest hääletada ööpäevas ühe korra. Kõikides kategooriates oma lemmikute poolt hääletanute vahel loositakse välja pääsmeid «Spordiaasta Tähed 2017» auhinnagalale.

Spordiaasta parimad tehakse Postimehe ja Kanal 2 otse-eetris teatavaks 27. detsembril toimuval «Spordiaasta Tähed 2017» auhinnagalal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles