Ametlik: Sebastien Ogier jätkab M-Spordis

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sebastien Ogier.
Sebastien Ogier. Foto: Hugh Peterswald/Pacific P/SIPA/Hugh Peterswald/Pacific P/SIPA

Viiekordne autoralli maailmameister Sebastien Ogier jätkab M-Spordis 2018. aasta hooajal. Lisaks prantslasele sõidab uuel hooajal Suurbritannia meeskonnas ka waleslane Elfyn Evans.

«Suurepärane on informeerida meie järgmise aasta plaanidest. Tahame seda fantastilist teekonda jätkata ja kaitsta, mida me saavutanud oleme. See on tõeliselt hämmastav,» sõnas Ogier M-Spordi pressiteate vahendusel.

Ogier teenis lõppenud hooajal kaks rallivõitu, kogus 232 punkti ning edestas teisel kohal platseerunud Thierry Neuville’i 24 punktiga. Meeskondlikus arvestuses oli M-Spordi ja teisel kohal lõpetanud Hyundai meeskonna vahe 83 punkti.

«See hooaeg on olnud väga põnev ja läbi aegade üks tasavägiseim. Ma endiselt saan sellelt spordialalt palju emotsioone. Selles meeskonnas on nii palju kirge. See muutis minu otsuse mõistetavaks. Me jätkame jõupingutustega, et järgmisel aastal üheskoos veel edukamad olla,» lisas Ogier.

M-Spordi juht Malcolm Wilson: «Sebastieni ja Elfyni jätkamine on meeskonna jaoks suurepärane uudis. Oleme selle eesmärgi nimel juba mõnda aega vaeva näinud. Lõpuks on see kinnitatud ja see tähendab seda, et nüüd saame oma tähelepanu suunata järgmisele hooajale.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles