Kas pururikka McGregori karjäär on tõesti läbi?

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Floyd Mayweather (paremal) tabab augustis peetud poksimatšis Conor McGregorit näkku.
Floyd Mayweather (paremal) tabab augustis peetud poksimatšis Conor McGregorit näkku. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Maailma ühe tuntuima vabavõitluse (MMA) võistlussarja UFC president Dana White avaldas arvamust, et Conor McGregori karjäär võib läbi olla, sest nii rikkal mehel pole enam vaja ringi astuda.

UFC raames võitles McGregor viimati 2016. aasta novembris, kui nokauteeris Eddie Alvarezi. Tänavu augustis kohtus iirlane ta kõigi aegade väärtuslikumas poksimatšis Floyd Mayweatheriga ja kaotas, ent teenis umbes 100 miljonit dollarit.

«Conor ei pruugi enam kunagi ringi astuda. Tal on pangas 100 miljonit dollarit. Tunnen tüüpe, kes olid terve elu koolis käinud ning advokaadiks õppinud, aga pärast oluliselt väiksema summa teenimist töötegemise lõpetasid. Raha suudab päris paljusid inimesi muuta,» rääkis White.

Võimalik, et UFC president proovis oma sõnavõtuga McGregorit provotseerida, sest kui iirlane naaseks MMA-ringi, oleks see UFC jaoks tohutult hea uudis, sest matši menu oleks garanteeritud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles