Kahju: hooaega ilusti alustanud Ilves on sunnitud Lillehammeri MK-etapi vahele jätma (1)

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristjan Ilves.
Kristjan Ilves. Foto: Eesti Suusaliit

Rukal MK-sarja elu parima kohaga alustanud kahevõistleja Kristjan Ilves ei osale paraku sel nädalavahetusel Lillehammeris peetaval MK-etapil, kuna haigestus.

«Kui alguses oli plaan ka tiimivõistlusele Eesti esindus välja panna, siis täna tundub, et väike tõbi on Kristjanile ennast külge kleepinud. Just sellel samal põhjusel jätab Kristjan Ilves seekord Lillehammeri MK-etapi vahele,» teatas Eesti kahevõistluse ja suusahüpete koondis oma Facebooki lehel.

Ilves stardib seega praeguse plaani järgi 16. ja 17. detsembril Ramsaus. Kes täpselt Lillehammeris võistlema asuvad, selgub lähiajal.

Norras on oodata nii tiimi- kui ka individuaalvõistlust, esimene toimub laupäeval ja teine pühapäeval. Ametlikud treeningud ja kvalifikatsioon peetakse Lillehammeris juba reedel algusega Eesti aja järgi kell 11.00. MK-sarja tabelis on Ilves Ruka kolme võistluse järel 38 punktiga 17. kohal, hüppetulemusi arvesse võttes aga koguni 11. kohal. Riikide arvestuses asub Eesti tänu Ilvese punktidele kõrgel 7. kohal, juhib Norra 460 punktiga.

***

Lillehammeri MK-etapile on võimalik laupäeval ja pühapäeval kaasa elada Postimees.ee ja Kanal 12 otseülekannete vahendusel! Laupäeval algab hüppevõistluse ülekanne kell 11.05 ja murdmaasõidu otsepilt kell 14.35, pühapäevased ülekanded algavad vastavalt kell 9.50 ja 14.50.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles