Malcolm Wilson ja M-Sport jäävad suurimast tulevikulootusest ilma

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalle Rovanperä.
Kalle Rovanperä. Foto: WILLIAM WEST/AFP

Lõppenud autoralli maailmameistrivõistlustel kahel etapil osalenud ja Austraalias ajaloo noorimaks punktiteenijaks kerkinud 17-aastane Kalle Rovanperä pöörab ilmselt M-Spordile ja Malcolm Wilsonile selja. 

Noor ja tõusev Soome rallitäht teenis M-Spordi Ford Fiestaga hooaja viimasel rallil Austraalias viimase punktikoha, kuid järgmisel aastal soovib soomlane sõita MM-sarjas võimalikult palju kilomeetreid ning see võimalus avaneb tal vaid WRC2-sarjas.

M-Spordi rallimeeskonna juhi Malcolm Wilsoni programm soomlasele ei paku pinget, sest tema teenetest on huvitatud WRC2-sarja tehasemeeskond Škoda Motorsport, kellega Rovanperä tõenäoliselt ka käed lööb.

Järgmisel nädalal leiab aset Škoda testiperiood Norras, millest võtab osa ka Rovanperä. Tšehhi meeskond teatab 2018. aasta hooaja sõitjad eeldatavalt järgmise kahe nädala jooksul. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles