Ogier' jätkamine M-Spordis sai võimalikuks tänu Fordile

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sebastien Ogier
Sebastien Ogier Foto: Jaanus Ree/Red Bull Content Pool

Sebastien Ogier jätkamine M-Spordis sai võimalikuks tänu Fordi senisest suuremale panusele M-Spordi toetamises.

Möödunud hooajal M-Spordiga sõitjate arvestuses maailmameistriks tulnud Ogier lõi sel nädalal ametlikult käed ka tulevaks hooajaks. Juba lepinguläbirääkimiste algfaasis rõhutas viiekordne maailmameister, et tema jätkamine sõltub suuresti Fordist.

Autospordi andmetel nõustuski Ford panustama M-Sporti sel aastal rohkem kui varasemalt. Seda nii tehniliste kohustuste kui ka testide ja arendustöö rahastamise osas.

Küll aga pole selge, kas viimati 2012. aastal tehasemeeskonnana MM-sarjas võistelnud Ford ka ametlikult tehasemeeskonnana naaseb.

«Olen rahul selle paketiga, mis meil sel aastal oli. Olime järjepidevad ning tugevad igal etapil. Soovime aga sammu edasi teha ning oleme üsna kindlad, et suudame areneda. Ma ei saa detailidesse laskuda, kuidas see täpselt juhtub, kuid tunnen, et see tuleneb sellest, et meil on järgmisel aastal Fordi tugi,» ütles Ogier Autospordile.

M-Spordi juhi Malcolm Wilsoni sõnul pole 2018. aasta Fiestast mõtet meeletut arenguhüpet oodata. «Peatme end, kui mõtleme, et suudame ühel kindlal alal meeletu arengu teha. Regulatsioonid lihtsalt ei võimalda seda. Aga teeme kindlasti tööd mootori, aerodünaamika, vedrustuse ja kaalujaotusega,» ütles Wilson.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles