Kõmuleht: narkokartell nõuab McGregorilt baarikakluse eest 900 000 eurot

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Conor McGregor teenis Floyd Mayweatheri vastu astumisega üle 100 miljoni dollari.
Conor McGregor teenis Floyd Mayweatheri vastu astumisega üle 100 miljoni dollari. Foto: Ethan Miller/AFP/Scanpix

Iirimaa kõmuväljaande The Irish Suni andmetel on vabavõitleja Conor McGregor suures jamas. Nimelt osales ta pühapäeval Dublinis baarikakluses, kus lõi väidetavalt ühte Kinahani narkokartelli vanemliikme isa. 

Väljaanne kirjutab, et McGregori elu võib tõsiselt ohus olla. Väidetavalt on iirlaselt nõutud juba ka 900 000 eurot valuraha. N-ö ametlikku tapmisähvardust pole McGregorile väljaande sõnul veel tehtud.

Eile käis McGregor aga Dublinis kohtus aru andmas. Teemaks oli mehe kiiruseületamine, mis leidis aset juba märtsis. Kohtus tuli McGregoril vastata ka küsimusele, kui palju ta palka teenib.

«Pean seda küsima, aga palun ärge öelge, et see on rohkem kui 110 miljonit eurot päevas,» küsis kohtunik Miriam Walsh. McGregor vastas naerdes: «140 miljonit eurot.»

Kiiruseületamise eest määrati vabavõitlejale 400 euro suurune rahatrahv.

Mis aga puudutab narkokartelli inimjahti McGregorile, siis vabavõitleja isa Tony McGregor lükkas need jutud kategooriliselt ümber. «See on algusest lõpuni väljamõeldud lugu, mis arusaamatul põhjusel on endale «jalad alla kasvatanud». Ja nüüseks on lugu saavutanud sellise naeruväärsuse astme, et näib juba naljakas.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles