Aivar Rehemaa – õunakaupmees-tippsuusataja

Ott Järvela
, vastutav toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uues õunaaias käib kibe korje ja juhataja Aivar Rehemaa sõnul jätkub tööd kõvasti veel pikaks ajaks, sest äsja ostetud aed on tarvis korda teha.
Uues õunaaias käib kibe korje ja juhataja Aivar Rehemaa sõnul jätkub tööd kõvasti veel pikaks ajaks, sest äsja ostetud aed on tarvis korda teha. Foto: Elmo Riig

Kui oskused, anne ja kutsumus olemas, saab kange tahtmise korral ameteid ühendada küll. Ämmaemand-keevitaja, psühholoog-timukas, kontsertpianist-söekaevur. Neljapäeval ilmnes, et suusataja Aivar Rehemaa andekus lubab korraga tegeleda olümpiamängudeks valmistumise ja ubinakauplemisega, sest ta jagas «Aktuaalses kaameras» püüdlikult selgitusi, miks müüdi «Kuldreneti» pähe tundmatut sorti õunu. Hea, et olümpiani on veel üle kahe kuu aega! Muidu võinuks tekkida oht, et õunakauplemine hakkab suusatamist segama…

Aga nali naljaks – õunaskandaal annab selge märgi, kuivõrd usutavad olid Rehemaa väited hiljutises suusatajate lepingutülis alaliiduga. Kui keegi kogu aeg sekeldustesse satub, pole see enam juhus, vaid seaduspära, mille põhjuse leiab peeglisse vaadates.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles