Sokk keerulisest hooaja algusest: paanikat pole olnud

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu korvpallimeeskonna mängija Tanel Sokk (vasakul) ja peatreener Priit Vene.
Tartu korvpallimeeskonna mängija Tanel Sokk (vasakul) ja peatreener Priit Vene. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Korvpalli Eesti meistrivõistlustel teenis hooaja kolmanda võidu Tartu Ülikool, kes alistas reedeõhtuses vastasseisus Rapla meeskonna 75:64.

Seitsmest mängust vaid kolm võitu teeninud Tartu on alustanud hooaega pigem tagasihoidlikult, kuid meeskonnaliikmed ei näe põhjust muretsemiseks. «Meil pole paanikat olnud, aga turniiritabeli seiskohalt oli see tähtis võit,» ütles Tartu meeskonna mängujuht Tanel Sokk ETV spordisaatele.

Rapla mees Indrek Kajupank lisas: «Mingil hetkel oli meil kaitses paha moment, kus Tartu sai kaks kolmest. Sellest tuli vahe, millest me üle ei saanud.»

Kui tartlased kerkisid kaheksa meeskonna konkurentsis viiendale kohale, siis kaks võitu rohkem kogunud Rapla paikneb Kalev/Cramo ja Valga-Valka järel kolmandal positsioonil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles