Briti meedia: Matipi vigastus osutus tõsiseks

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Joel Matip.
Joel Matip. Foto: Clint Hughes/Sportimage/PA Images

Liverpooli jalgpallimeeskond kohtub täna Inglismaa meistrivõistlustel Brightoniga. Mängus ei osale keskkaitsja Joel Matip, kes sai eelmises mängus vigastada. Värskeima info kohaselt jääb kamerunlane kuni aasta lõpuni koosseisust välja.

«Tundub, et Matip on rivist väljas. Pärast eelmist mängu tekkis tal probleem, lihas andis end tunda. Me peame veel tegema lõpliku otsuse, aga tundub, et ta pole saadaval,» rääkis Klopp eilsel mängueelsel pressikonverentsil.

Daily Maili andmetel peab Matip pealtvaatajaks jääma aasta lõpuni. See on meeskonna jaoks kõva hoop, sest just jõulud ja aastavahetus on Inglismaa kõrgliigas äärmiselt mänguderohke periood. Detsembris leiab Liverpooli osavõtul aset seitse kohtumist, ka uue aasta esimene päev on mängupäev.

Ühtlasi tähendab see seda, et ilmselt teenib rohkesti mänguaega Eesti koondise kapten Ragnar Klavan, kes jättis viimase matši haiguse tõttu vahele. Tänases kohtumises moodustavad tõenäoliselt keskkaitsepaari Klavan ja horvaat Dejan Lovren. Eelseisval perioodil on Kloppi käsutuses vaid kolm arvestatavat keskkaitsjat, lisaks Klavanile ja Lovrenile kuulub meeskonda ka nooruke Joe Gomez.

Tänane kohtumine Brightoniga algab Eesti aja järgi kell 17. Liverpool hoiab kõrgliigas 14 vooru järel viiendat kohta, Brighton paikneb kümnendal tabelireal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles