M-Sport võitis aasta lõpetuseks veel ühe maineka auhinna

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Tänak ja Martin Järveoja tänavusel Soome rallil.
Ott Tänak ja Martin Järveoja tänavusel Soome rallil. Foto: @World/M-Sport

M-Spordi Ford Fiesta WRC valiti 2017. aasta Autospordi auhinnagalal tänavuse aasta parimaks ralliautoks.

M-Sport võitis sel hooajal MM-sarjas meeskondliku tiitlit, olles parem tehasetiimidest Citroenist, Hyundaist ja Toyotast. Lisaks võitis Sebastien Ogier individuaalse maailmameistritiitli ning meeskonna teised kaks liiget Ott Tänak ja Elfyn Evans jõudsid mõlemad etappidel poodiumi kõrgeimale astmele.

«See aasta on olnud väga eriline. Walesi ralli viimast 20 minutit on raske millegi vastu välja vahetada. Ott kindlustas meile meeskondliku tiitli, Sebastien individuaalse tiitli ning kõige krooniks võitis Elfyn Walesi ralli. Ta oli esimene britt, kes seal viimase 17 aasta jooksul ralli on võitnud. Imeline aasta,» ütles M-Spordi juht Malcolm Wilson auhinda vastu võttes.

Koos M-Spordi Fiestaga kandideerisid auhinnale WRC rivaalid Hyundai ja Toyota, Dakari ralli võitja Peugeot 3008DKR, samuti M-Spordi Fiesta R5 ning Škoda Fabia R5.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles