Järelvaadav: Kalev/Cramo andis võõrsil CSKA-le vägeva lahingu ja viskas 100 punkti (1)

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

BC Kalev/Cramo tunnistas korvpalli Ühisliigas võõral väljakul Moskva CSKA 108:100 paremust. Kalevlased võitsid Euroopa tippmeeskonna vastu esimese poolaja 48:47 ning juhtisid enne otsustavat veerandaega 78:74. Lõpuks pani CSKA oma paremuse kindlalt maksma.

Kalevi parimana viskas 18 punki Branko Mirkovic. Teda toetasid Cedric Simmons 15 ja Isaiah Briscoe 13 silmaga. Kahekohalise punktisummani jõudsid ka Erik Keedus ja Thomas van der Mars, kelle arvele kogunesid vastavalt 12 ja 11 punkti. Üleplatsimeheks kerkis aga CSKA mängija Sergio Rodriguez 19 punktiga.

ENNE MÄNGU:

Moskva CSKA on Ühisliigas võitnud kõik seitse mängu ning on tabeli liider. Kalev/Cramo on seitsmest mängust võitnud ühe ning hoiab tabelis eelviimast ehk 12. positsiooni.

Viimati mängis CSKA Euroliigas Barcelonaga. Väljakult lahkuti 92:78 võiduga, mis tähendas neile Euroliigas kaheksandat võitu. Ühtlasi ollakse ka Euroliiga tabeli liidermeeskond. Kalev/Cramo alistas viimati koduliigas uue peatreeneri Donaldas Kairyse debüütmängus Pärnu 86:78.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles