Ricciardo avalikustas tuleviku prioriteedid

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Daniel Ricciardo.
Daniel Ricciardo. Foto: LaPresse/Photo4/LaPresse

Austraalia vormelipiloot Daniel Ricciardo, kelle praegune leping Red Bulliga lõppeb järgmise hooaja järel, ei kavatse rutakaid otsuseid teha. Red Bull soovib tema meeskonnas jätkamist, kuid austraallase sõnul on järgmine otsus tema karjääri arvestades äärmiselt oluline.

«Pole mingisugust põhjust kiirustamiseks,» vahendab väljaanne Autosport austraallast. «See on minu jaoks suur otsus ning selle tegemiseks vajan aega. Kavatsen spordiga tegeleda kaua ja järgmine leping on minu karjääris tähtis. Seega ma pean tegema seda õigesti.»

Praeguse seisuga avanevad järgmise hooaja järel sõitjakohad ka Mercedeses ja Ferraris. Ricciardo peamine eesmärk on kuuluda meeskonda, kes võimaldab tal konkureerida etapivõitude ja meistritiitli nimel.

«Tulemused on tähtsamad kui pangakonto suurendamine,» sõnas Ricciardo. «Võidelda millegi tähendusrikka nimel – võidud ja meistritiitel – see on absoluutne prioriteet.»

Ricciardo sõidab Red Bullis alates 2014. aastast, enne seda kuulus austraallane Toro Rosso hingekirja. Lõppenud hooajal triumfeeris võidusõitja ühel etapil (Aserbaidžaanis) ning saavutas üldarvestuses 200 punktiga viienda positsiooni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles