Eesti klubidel on täna Balti liigas vastas tugevad, kuid mängitavad klubid

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TLÜ/Kalev - Rapla.
TLÜ/Kalev - Rapla. Foto: Tairo Lutter

Teisipäeval peetakse kolm kohtumist Balti liigas, neist kaks Eesti klubide osavõtul ja sedakorda koduväljakul. 

Rapla läheb A-alagrupis kodus vastamisi BC Šiauliaiga. Raplal on tabelis saldo 3-2, Šiauliail 2-2. Leedu liigas on Šiauliai kolme võidu ja 10 kaotusega viimane ehk kümnes. Tõsi, sama palju võite on ka Prienail ja Nevežisel.

Šiauliai on üks Eesti klubide Balti liiga mõistatuslikumaid vastaseid. Ameeriklasi, kes on pidanud ühe mängu, on nende koosseisus kaks, üks jänki - Omar Morgan Prewitt on siiski kirja saanud kõik neli kohtumist - tulemuseks 10,5 punkti ja 6,3 lauapalli.

Tallinna Kalev/TLÜ võtab koduses Kalevi Spordihallis vastu BC Ogre. Kalev/TLÜ saldo on 2-3, Ogrel 2-2. Kalev/TLÜ on võitnud mõlemad kodus peetud mängud, kaotanud aga väljas kõik kolm.

BC Ogre on väga hästi alustanud Läti liigat, kus neil on teisel positsioonil 8 võitu ja 2 kaotust. Seda enam on kiiduväärt, et ühe kaotuse Balti liigas teenis Ogre võõrsil just Tartu Ülikoolilt (64:70).

Kalev/TLÜ salarelvaks loodetavasti saab olema nüüd Bambale Osby, kellele see on tänavuseks teiseks Balti liiga mänguks. Osby-Dzeletovic-Fall võiksid teoreetiliselt moodustada ju ohtliku ründetrio.

Nädala teine pool kuulub korvpalli meistriliigale. Kolmapäeval kohtuvad BC Kalev/Cramo ja Audentes, reedel Tartu Ülikool -  TLÜ/Kalev ja Pärnu Sadam - BC Valga-Valka ning laupäeval Rapla - TTÜ.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles