Pärnu alustas eurosarja võiduga võõral väljakul

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu Võrkpalliklubi peatreener Avo Keel meeskonda juhendas.
Pärnu Võrkpalliklubi peatreener Avo Keel meeskonda juhendas. Foto: Ardi Truija / Eesti Meedia/

Kolmapäeval alustas oma teekonda rahvusvahelises konkurentsis ainsa Eesti klubina CEV Challenge Cupil osalev Pärnu Võrkpalliklubi. Pärnu esimeseks vastaseks on Küprose klubi Pafose Pafiakos ja võõrsil peetud avamängu võitis 3:1 (26:28; 25:22; 25:21; 25:17) Eesti klubi

Avo Keele juhendatava Pärnu edukaimaks kerkis Taavet Leppik, kes kogus 16 punkti (+8), 14 punkti (+9) lisas Robert Juchnevic ja 12 silma (+5) Kevin Saar, kirjutab volley.ee. Pärnu vastuvõtt oli 42%, rünnak 50%. Servil eksiti 13 korda, ent löödi koguni 11 ässa (neist 5 läks Markkus Keele arvele). Blokist kogunes punkte 6.

Pafiakose resultatiivseimad olid Kreeka koondise diagonaalründaja ja kaks leegionäridest nurgaründajat. Anstasios-Stamatios Aspiotis tõi 17 punkti (+8), Evandro Dias De Souza lisas 14 (+1) ja Ivan Todorovic samuti 14 punkti (+8). Küprose klubi vastuvõtt oli 47%, rünnak 48%.

Kordusmäng peetakse Pärnus 20. detsembril kell 19.00. Kui Pärnu saab kordusmängus 2:3 kaotuse, viib ka see eesti klubi edasi. 0:3 ja 1:3 kaotuse korral selgitab edasipääseja kuldne geim.

Seejuures läheb Pärnu ja Pafiakose võitja järgmises ringis kokku klubiga, mille ridades on kindlasti vähemalt üks eestlane. Nimelt tuleb vastane paarist Meneni Prefaksis (Rait Rikbergi koduklubi) ja Schönenwerd Volley (Kristo Kollo ja peatreener Rainer Vassiljev).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles