Jürgen Klopp viskas Liverpooli loosiõnne kohta võllanalja

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liverpooli peatreener Jürgen Klopp.
Liverpooli peatreener Jürgen Klopp. Foto: CARL RECINE/Action Images via Reuters

Jalgpalli Meistrite liigas kaheksandikfinaali jõudnud 16 klubi loositakse paaridesse esmaspäeval. Eesti koondise kapteni Ragnar Klavani koduklubil Liverpoolil on variante kuus: FC Basel, Müncheni Bayern, Torino Juventus, Donetski Šahtar, FC Porto või Madridi Real.

Liverpooli peatreener Jürgen Klopp tegi pärast alagrupi viimases voorus kodusel Anfieldil Moskva Spartaki vastu võetud 7:0 võitu eeldatava loosiõnne üle võllanalja. «Mul pole suurt vahet, kes meile loositakse, aga enamasti saab minu meeskond vastaseks Madridi Reali!» teatas Klopp muiates. Kahel eelmisel hooajal Meistrite liiga võitnud Real oleks kahtlemata ränk loos. Eriti, kui korvis on ka FC Basel ja Donetski Šahtar.

Meeskonna esitust ei jaksanud Klopp pärast 7:0 võitu ära kiita: «Keegi poleks osanud säärast stsenaariumit ennustada, sest kohtumine oli mõlema meeskonna jaoks otsustav. Tegelikult on Spartak väga korralik meeskond. Aga pärast eduseisu saavutamist puudus meil kaitsetööks vajadus. Lükkasime sisse kiirema käigu ja kasutasime avaused ära. Seda oli ilus vaadata!»

Spartaki eurohooaeg ei saanud vaatamata suurele kaotusele otsa, vaid jätkub kevadel Euroopa liiga 1/16-finaalis. Peatreener Massimo Carrera: «Olen pettunud, sest eeldasin meeskonnalt teistsugust esitust. Ma ei taha öelda, et pidanuksime võitma, aga meie esitusest puudus kvaliteet, mis tõestas, et meil pole Meistrite liiga jaoks piisavalt taset. Tulemusega on keeruline leppida, ma pole oma karjääri jooksul kunagi nii suurelt kaotanud. Peame käsitlema seda kui õppetundi.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles