Vene spordileht alustas Liverpool - Spartaki mängureportaaži Klavani esiletõstmisega

Karl Rinaldo
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sovsport.ru pealeht.
Sovsport.ru pealeht. Foto: Ekraanitõmmis

Mainekas spordileht Sovetski sport tõi Liverpooli keskkaitsja Ragnar Klavani esile kui hea eeskuju Venemaa jalgpalluritele. Teatavasti ei kuulu ükski meie idanaabrite mängija hetkel Euroopa tippklubide ridadesse.

Klavaniga juhatati sisse eilne reportaaž Liverpooli ja Moskva Spartaki mängust, mille võitis Inglise klubi 7:0.

«Kui vaatate Liverpooli koosseisu, näete seal üht head näidet Venemaa jalgpalluritele: 32-aastane Eesti kaitsja Ragnar Klavan. Ta on 32-aastane ja seikles kuni 2016. aasta suveni ringi sellistes keskpärastes Euroopa klubides nagu Heracles, AZ ja Augsburg. Aga nüüd on ta kandvas rollis Meistrite liigas mängivas Liverpoolis.

Tänavuse hooaja parim Spartaki Vene mängija Georgi Džikija (24), kes tegutseb Klavanile sarnasel positsioonil ja omab spartaklastest kõige paremaid võimalusi ühel päeval samuti tippliigas mängida, oli sunnitud mängima eile vasakkaitses. Juba viiendal minutil tegi ta vea Mohammed Salahi vastu, mis tõi Liverpoolile penalti. See oli duell Venemaa ja Egiptuse koondislaste vahel ja ilmselt lähevad need mehed uuesti vastamisi juba juunis toimuval MM-finaalturniiril (nii Venemaa kui Egiptus kuuluvad A-alagruppi). Seega on põhjust oma veast õppida.»

Klavan on tänavu Liverpooli algkoosseisu kuulunud seitsmes Inglise liiga ja kolmes Meistrite liiga kohtumises. Tugevaima eurosarja kaheksandikfinaalis viib loos Liverpooli kokku Madridi Reali, Müncheni Bayerni, Torino Juventuse, Porto, Baseli või Donetski Šahtjoriga.

Liverpool's Ragnar Klavan
Liverpool's Ragnar Klavan Foto: Nigel French/EMPICS Sport
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles