«Autoriteetne Klavan» teenis eilse mängu eest kõrgeid hindeid

Karl Rinaldo
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ragnar Klavan koos meeskonnakaaslastega Liverpooli võitu tähistamas.
Ragnar Klavan koos meeskonnakaaslastega Liverpooli võitu tähistamas. Foto: CARL RECINE/Action Images via Reuters

Liverpooli jalgpalliklubi tegemisi kajastavad portaalid This Is Anfield ja Liverpool Echo hindasid Ragnar Klavani eilset esitust 7:0 võidumängus Moskva Spartaki üle heaks.

Liverpool Echo andis Liverpooli kaitsjatest Alberto Morenole hindeks «6» ning Joe Gomezile ja Dejan Lovrenile «7». Klavan teenis ainsana 8. «Andis Sadio Mane'le 55-meetrise söödu, enne kui võitis nurgalöögi-järgses olukorras võimsalt ühe peavõitluse. Samuti tegi mitu head blokki, kui Spartak hakkas meie väravat kauglöökidega ohustama. Klavan toob oma vasaku jalaga mängu tasakaalu.»

This Is Anfield hindas Lovreni ja Gomezi tegutsemist «7» väärilisena, Klavan ja Moreno said pool punkti enam. «Klavan naasis meeskonna algkoosseisu väga lihtsaks mänguks. 32-aastane eestlane tegi ühe suurepärase bloki vahetult enne poolajavilet ja teise pärast seda. Ta oli kogu õhtu jooksul autoriteetne figuur väljakul.»

The Mirror andis nii Lovreni, Gomezi kui Klavani tegutsemisele hinde «7», Moreno sai «6». Express.co hinnangul olid nii Gomez kui Klavan väärt «7,5» ning Lovren ja Moreno «7». Kumbki portaal oma valikuid pikemalt ei põhjendanud.

Soccer Football - Champions League - Liverpool vs Spartak Moscow - Anfield, Liverpool, Britain - December 6, 2017 Liverpool players pose for a team group photo before the match REUTERS/Phil Noble
Soccer Football - Champions League - Liverpool vs Spartak Moscow - Anfield, Liverpool, Britain - December 6, 2017 Liverpool players pose for a team group photo before the match REUTERS/Phil Noble Foto: PHIL NOBLE/REUTERS
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles