Liverpooli peatreener kasutas kapteni määramisel Google’i otsingusüsteemi

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liverpooli peatreener Jürgen Klopp.
Liverpooli peatreener Jürgen Klopp. Foto: CARL RECINE/Action Images via Reuters

Liverpooli jalgpallimeeskond alistas eile Meistrite liiga alagrupiturniiri viimases kohtumises Moskva Spartaki 7:0 ja pääses 16 parema hulka. Liverpooli peatreener kasutas kapteni määramisel Google’i otsingusüsteemi.

Liverpooli põhikapten Jordan Henderson ja varukapten James Milner alustasid kohtumist vahetuspingilt ning kaptenipaela pidi kandma 25-aastane Philippe Coutinho, kes oli algkoosseisu usaldatud mängijatest kuulunud kõige kauem meeskonna hingekirja.

«Ta on meeskonnas olnud kõige kauem, kuid ausalt öeldes pidin ma seda guugeldama,» vahendab Mirror peatreeneri sõnu. Avapoolaja lõpus sekkus Alberto Moreno vigastuse tõttu mängu Milner, kes seejärel ka kaptenipaela brasiillaselt üle võttis.

Kaptenina matši alustanud Coutinho lõi seitsmest väravast koguni kolm, varukapten Milner hiilgas teisel poolajal kolme väravasööduga. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles