Ragnar Klavan teenis Meistrite liigas vägeva tunnustuse

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ragnar Klavan (number 17) Liverpooli esimest tabamust jälgimas.
Ragnar Klavan (number 17) Liverpooli esimest tabamust jälgimas. Foto: Rui Vieira/AP

Liverpooli jalgpallimeeskonna keskkaitsja Ragnar Klavan pääses WhoScored lehekülje Meistrite liiga viimase alagrupiturniiri sümboolsesse koosseisu. Klavan ja Liverpool alistasid koduväljakul Moskva Spartaki 7:0.

Lisaks eestlasele kuuluvad kaitseliini ka Marek Suchy (Basel), Serge Aurier (Tottenham) ja Ismaily (Donetski Šahtar). Väravasuul seisab Tolga Zengin (Besiktas).

Kokku pääses sümboolsesse koosseisu koguni neli Liverpooli mängijat. Neljaliikmelise poolkaitseliini moodustavad Naby Keita (Leipzig), Ever Banega (Sevilla), Sadio Mane ja Philippe Coutinho (mõlemad Liverpool). Ründajad on Vincent Aboubakar (Porto) ja Mohamed Salah (Liverpool).

Alagrupiturniiri viiendas voorus (Sevilla – Liverpool 3:3) oli Klavan kahes kategoorias parim mängumees: eestlane võitis enim õhuvõitlusi ja «puhastas» 12 olukorda. 

Foto: WhoScored
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles