Tänak uuest Toyotast: seal on looma küll, millega tulistada

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Tänak.
Ott Tänak. Foto: /imago/Crash Media Group

Täna toimub Tallinnas Saku Suurhallis pidulik gala «Eesti Autospordi Tähed 2017». Teiste seas on galal kohal ka Eesti parim rallisõitja Ott Tänak, kes andis «Reporteri» uudistesaatele lühikese intervjuu.

«Hea meel on edukat aastat lõpetada, aga uus aasta toob erinevaid muutusi ja tegevusi on rohkem. Üritame seda aastat lõpetada, aga ka uuega tegeleda,» kirjeldas Tänak aastalõpu-meeleolu.

2017. aasta hooaja erksamad hetked olid eestlase jaoks ilmselgelt autoralli maailmameistrivõistlustel individuaalne kolmas ja meeskondlik esimene koht. «Positiivne tulemus. Sealt tuleb hakata edasi laduma järgmisteks hooaegadeks,» sõnas eestlane.

Järgmiseks hooajaks Toyota rallimeeskonnaga lepingu sõlminud Tänak testis uut ralliautot Prantsusmaal. Esmamulje on tal uuest masinast positiivne. «Tööd ja vaeva tuleb näha, kuid usun, et seal on looma küll, millega tulistada,» muheles Tänak.

Tänaku järgmine sihtkoht on Pariis, kus toimub Rahvusvahelise Autoliidu FIA suur aastalõpugala. Pühad ja aastavahetuse plaanib ralliäss kodus perekonnaga veeta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles