Kas Ronaldo ja Messi jäävadki viiki?

Ott Järvela
, vastutav toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo Foto: twitter

Ronaldo võidus võis sama hästi kui kindel olla juba 3. juunil, kui Madridi Real alistas Meistrite liiga finaalis tänu portugallase kahele tabamusele 4:1 Torino Juventuse ning sai esimeseks tiitlikaitsjaks Euroopa tugevaima klubisarja praeguse formaadi juures.

Ronaldo roll Reali ainulaadses triumfis oli kandev. Ta lõi veerandfinaalis Müncheni Bayernile kahe mängu peale kokku viis väravat ning tegi poolfinaali avamängus Madridi Atleticoga kübaratriki. Peale Meistrite liiga võitis ta Realiga Hispaania meistri tiitli.

Sügisel on Lionel Messi esinenud klubirindel Ronaldost säravamalt (koondises etendasid mõlemad oma meeskonna MM-finaalturniirile juhtimises võtmerolli), aga Ballon d’Ori hääletuse loogika on juba aastaid selline, et novembris toimuval hindamisel on lõpule jõudnud hooajal võrreldes alanud hooajaga palju suurem rõhk.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles