NBA superstaar jääb mõneks ajaks pealtvaatajaks

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Golden State Warriorsi mängijad Kevin Durant (vasakul) ja Stephen Curry.
Golden State Warriorsi mängijad Kevin Durant (vasakul) ja Stephen Curry. Foto: Joe Skipper/AP

Korvpalliliiga NBA valitseva meistermeeskonna Golden State Warriorsi tähtmängija Stephen Curry vigastas kolmapäevases võidumängus New Orleans Pelicansi vastu hüppeliigest ning peab järgmised kaks nädalat kodumeeskonna mänge väljaku kõrvalt vaatama.

Läinud ööl alistas Golden State võõral väljakul Charlotte Hornetsi. «Oleksin tahtnud kodus mängida (Curry lõpetas Charlotte’is keskkooli – toim), kuid pigem las juhtus see nüüd, mitte hooaja lõpus,» sõnas mängujuht.

Ta lisas: «Pikemas perspektiivis peaks see meie jaoks hea olema, sest nüüd on mul aega terveneda ja järjepidevuse leidmiseks.»

19 võitu ja kaotust teeninud Golden State Warriors paikneb läänekonverentsis Houston Rocketsi (18 võitu ja neli kaotust) teisel positsioonil. 29-aastane Curry on tänavusel hooajal visanud keskmiselt 26,3 punkti ning hoiab selles arvestuses neljandal kohal.

Järgmises voorus läheb Golden State Warriors võõral väljakul vastamisi Detroit Pistonsiga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles