Järelvaadatav: Selveri vägev seeria sai jätku

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Võrkpalli Balti liigas sai kümnenda järjestikuse võidu Tallinna Selver, kes alistas Järvamaa võrkpalliklubi 3:0. Kohtumisest tegi otseülekande Postimees.

Taavi Nõmmistu tõi võitjate poolel 17 punkti (+12), Oliver Orav lisas 10 punkti (+2). Järvamaa resultatiivseimaks kerkis 10 punkti toonud Michael Michelau. Selveri üleolek kajastus pea igas mänguelemendis: vastuvõtul oldi paremad 55,6% vs 42,9%, rünnakul 51,5% vs 34,5%. Blokiga teenis Selver 7 punkti, Järvamaa 5. Serviässasid lõi Selver 4, Järvamaa 6, vigu tegi Selver servil 9, Järvamaa 13.

Selver ja Järvamaa pääsevad nüüd ühtlasi pikemale mängupausile, sest liigamänge 2017. aastal neil enam pole ja karikasarjas langeti konkurentsist.

Selver hoiab liigatabelis nüüd 32 punktiga Saaremaa VK (34 punkti) ja Pärnu VK (33 punkti) järel kolmandat kohta. Tabeli eesotsas on seis seega üsna põnev. Järvamaa jätkab 11 punktiga tabeli 10. kohal.

ENNE MÄNGU

Tallinna Selveril on käsil hetke vägevaim võitudeseeria Credit24 Balti liigas. Järjepanu on võidetud üheksa mängu, mis annab neile tabelis  29 punktiga (11-2) kolmanda koha. Liider Saaremaal on punkte 34, Pärnul 33. Järvamaa hoiab tabelis kümnendat kohta. Punkte on neil 11 (4-9).

Selveri diagonaalründaja Taavi Nõmmistu sõnas meeskonna käesoleva kalendriaasta viimase mängu eel järgmist: «Eesoleva mängu eesmärk on meil päris selge: lõpetada selle aasta viimane mäng võiduga ja minna pikale mängupausile hea emotsiooniga.

Põhiturniiri esimene ring on kõigi vastastega mängitud ja selgeks sai see, et ühtegi lihtsat võitu pole mõtet oodata. Nii nagu meiegi, mängis ka Järvamaa võrdselt nii TTÜ kui ka Saaremaaga, ehk väga ühepoolseid mänge on liigas vähe. Kuna meie jaoks on ees rohkete võõrsil mängudega teine ring, siis on kindlasti vaja Paidest lisapunkte saada, et tihedas turniiritabelis eesotsas püsida,» kommenteeris mängija.

Nõmmistu sõnul on meeskond füüsiliselt endiselt heas vormis ning vigastus segab hetkel vaid meeskonna vanimat meest Kaupo Kivisilda. Ülejäänud noored mehed on jätkuvalt terved ja motiveeritud tõestama, et siiani näidatud ilusad sooritused pole olnud juhuslikud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles