Zlatan pani Manchester Unitedi töötajad juba esimesel päeval värisema

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Zlatan Ibrahimovic
Zlatan Ibrahimovic Foto: MATT DUNHAM/AP

Rootsi jalgpallilegend Zlatan Ibrahimovic on tuntud oma enesekindluse ning värvikate väljaütlemiste poolest. Oma esimesel päeval Manchester Unitedis hirmutas ta ühe lausega varustuse eest hoolt kandvad töötajad.

Zlatan saabus Unitedisse päeval, mil kogu ülejäänud meeskond oli välislaagris. See tähendas, et treeningväljakul olles oli Zalatan mingil hetkel vaid varustuste eest hoolt kandvate inimestega.  

«Nad ei olnud temaga kunagi kohtunud. Zlatan on selline kutt, kes teenib koheselt austuse, sest ta on lihtsalt loomult selline,» kirjeldas Unitedi mängija Juan Mata juhtunut.

Zlatan oli varustusemeestele otsa vaadanud ning öelnud: «Loodan, et mõistate – jumal on saabunud.» Selle peale olid klubi töötajad värisema hakanud ega teadnud, mida mõelda. Õnneks ei praadinud Zlatan neid kaua ning hakkas ise valjult naerma. «See on nii temalik,» ütles Mata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles