Kaks eestlannat jõudsid rasketes oludes jälitussõitu

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Johanna Talihärm.
Johanna Talihärm. Foto: Tairo Lutter

Laskesuusatajad Johanna Talihärm ja Tuuli Tomingas jõudsid Hochfilzenis peetud MK-etapi sprindisõidu tulemustega homsesse jälitussõitu. 

Talihärm läbis esimese tiiru puhtalt, kuid teises tiirus tuli viimasel lasul eksimus. Kokkuvõttes leppis ta 45. kohaga, punktikoht jäi vaid 5,7 sekundi kaugusele.

«Olud olid rasked. Tunned küll, et liigud aeglaselt, aga ei tea, kas aeglasemalt või kiiremini kui teised,» sõnas Talihärm ERRile. « Sõidad nagu vati sees, tunnet ei mingisugust,» lisas ta. 

Oma teise individuaalse MK-stardi teinud Tuuli Tomingas läbis mõlemad tiirud puhtalt, ent kaotas pärast teist lasketiiru oluliselt kiirust ning lõpetas 55.kohaga. 

Võitis Darja Domratševa, kes edestas Anastasia Kuzminad 22,1 sekundiga. Itaallanna Dorothea Wierer oli kolmas (+30,6). Talihärm kaotas Domratševale +2.05,6, Tomingas +2.38,0. Mõlemas tiirus eksinud Regina Oja sai 95. koha (+4.28,0).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles