Jalgpalli MMile jõudnud koondise kapten põrus dopinguproovis

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paulo Guerrero.
Paulo Guerrero. Foto: MARIANA BAZO/REUTERS

2018. aasta jalgpalli maailmameistrivõistlustele jõudnud Peruu peab finaalturniiril hakkama saama ilma suurima väravaküti ja kapteni Paolo Guerrerota, kes jäi vahele kokaiini tarvitamisega.

33-ründaja andis positiivse dopinguproovi 5. oktoobril pärast MM-valikmängu Argentinaga ning talle määrati aastane võistluskeeld, vahendab BBC. Matš lõppes väravateta viigiga. Igapäevaleiba Flamengos teeniv Guerrero viibis väljakul 90 minutit ja teenis kollase kaardi.

Lõuna-Ameerika tsooni viies meeskond peab teadupärast finaalturniirile pääsemiseks alistama kahe mängu kokkuvõttes Okeaania parima koondise. Peruu saigi Uus-Meremaa jagu, kuid Guerrero nendes kohtumistes ei osalenud, sest tema võistluskeeld algas 3. novembril.

Peruu mängib MM-finaalturniiril samas alagrupis Prantsusmaa, Austraalia ja Taaniga. Esimeses mänguvoorus minnakse Saranskis vastamisi Taaniga.

Guerrero on rahvuskoondise särgis pidanud 84 kohtumist ning löönud 33 väravat. Müncheni Bayerni kasvandik krooniti kahel järjestikusel (2005 ja 2006) aastal Saksamaa meistriks. Kahe hooajaga lõi Guerrero kümme liigaväravat. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles