Talihärm ainsast eksimusest: küünarnukk libises puusa pealt ära

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Johanna Talihärm.
Johanna Talihärm. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Eesti laskesuusatajad Johanna Talihärm ja Tuuli Tomingas jõudsid Hochfilzenis peetud MK-etapi sprindisõidu tulemustega homsesse jälitussõitu.

45. kohal platseerunud ja homsesse jälitussõitu pääsenud Talihärm jäi punktikohast vaid 5,7 sekundi kaugusele. «Alati tahaks paremini ja laskesuusatamises on neid olekseid ja poleksid palju. Eks ikka mõtled nendele, muidu arengut ei toimu,» sõnas Talihärm.

Kuhu need magusad 5,7 sekundit kaduma läksid? «Esimeses tiirus olid tehnilised probleemid ja alati saab rajal kiiremini,» vastas Talihärm. Rajal ja tiirus polnud kõige lihtsamad olud. «Tihe lumesadu. Kõik oli valge. Nägin vaid viite musta märki.»

Lamadestiiru puhaste paberitega läbinud Talihärm eksis korra püstitiirus. «Peale neljandat lasku libises vasak küünarnukk puusa pealt ära, hakkasin sättima, läks natuke aega ja mõtted jõudsid järele,» kommenteeris eestlanna.

Homses jälitussõidus loodab eestlanna positsiooni parandada. «Ma ei ole varem Hochfilzenis jälitussõitu pääsenud, aga alati tuleb minna kohta parandama,» rääkis Talihärm, kellel on hea meel, et homme on stardis ka Tomingas. «Tuuliga oleme mitu aastat koos treeninud, alati on hea koos võistlustulle minna.»

Naiste jälitussõit algab homme Eesti aja järgi kell 15.45.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles