Kaka tegi Ronaldo ja Messi valitsemisaja kohta ausa nalja

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaka
Kaka Foto: LaPresse/Spada/LaPresse

Viimased kümme aastat on maailma mainekama individuaalse jalgpalliauhinna Ballon d'Ori omavahel ära jaganud Lionel Messi ja Cristiano Ronaldo. Mõlemad on sealjuures võitnud viis trofeed. Argentiinlase ja portugallase valitsemisajast lõikab üksjagu kasu ka brasiillane Kaka.

Nimelt oli endine AC Milani ja Madridi Reali täht viimane mängija, kes enne neid kahte Ballon d'Ori võitis. 2007. aastal kogus Kaka parima mängija valimistel 444 punkti, jättes Ronaldo 277 punktiga teiseks ning Messi 255 punktiga kolmandaks.

Pärast Ronaldo järjekordset triumfi küsiti Kakalt kommentaari ning brasiillane ei jätnud kastutamata võimalust teha peent huumorit. «Minu võidust möödus nüüd kümme aastat. Cristiano ja Messi valitsemine on hea, sest tänu sellele mäletavad kõik minu võitu,» ütles Kaka, kes on karjääri tänaseks lõpetanud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles