Novembri parimaks valiti Tartu rünnakute dirigent

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liis Noormets (paremal)
Liis Noormets (paremal) Foto: volley.ee

Võrkpalli naiste liigade novembrikuu parimaks mängijaks valiti Tartu Ülikool/Eedeni rünnakute dirigent Liis Noormets, kes aitas koduklubil novembris võita kõik neli Balti liiga mängu. Lisaks jõudis Tartu naiskond Eesti karikavõistlustel finaali.  

Tartu naiskonna sidemängija Noormets kogus neljas Balti liiga mängus 23 punkti ehk keskmiselt 5,75, näidates kasutegurit +11. Suurima saagi kogus Noormets põhiturniiri esimese ringi neljandana lõpetanud Leedu võistkonna Alytaus-Jotvingiai vastu, panustade 3:2 võitu oma hooaja tippmargi 9 punkti, vahendab Volley.

Novembrikuu parima mängija 23-st punktist 9 tulid blokis, 7 rünnakul ja 7 pallingul. Eriti muljetavaldavad olid Noormetsa 9 blokipunkti, mis tagasid nimetatud kategoorias kaheksanda-üheksanda koha.

Tartu esindus pidas novembris ka kaks Eesti karikavõistluste mängu, võites esmalt 1. novembril 3:2 tulemusega veerandfinaalseeria korduskohtumise esiliigas mängiva Ülenurme vastu ja seejärel 22. novembril 3:0 resultaadiga poolfinaalseeria avamängu Kohila vastu. Nimetatud mängudes panustas novembrikuu parim mängija võitu vastavalt ühe ja viis punkti. 1. detsembril kindlustati koht ka karikafinaalis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles