Eesti epeenaised piirdusid Dohas individuaalvõistlusel teise ringiga

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Katrina Lehis ja Erika Kirpu mullusel Tallinna Mõõgal.
Katrina Lehis ja Erika Kirpu mullusel Tallinna Mõõgal. Foto: Sander Ilvest

Vehklemise GP-etapil Dohas jõudis põhitabelisse ehk 64 parema sekka viis Eesti naisvehklejat - maailma edetabelijuht Julia Beljajeva otse ning Erika Kirpu, Katrina Lehis, Kristina Kuusk ja Nelli Differt kvalifikatsiooni kaudu. Tänasel põhiturniiril pääses avaringist edasi Lehis ja Kirpu, kuid tunnistasid 1/16-finaalis vastase paremust.

Põhiturniir (tulemusi saab jälgida siit)

1/16-finaalid: Kumbki eestlanna kaheksandikfinaali ei pääsenud - Tatjana Andrjušina (Venemaa) alistas Katrina Lehise 15:9, Young Mi Kang (Lõuna-Korea) sai skooriga 13:12 jagu Erika Kirpust.

1/32-finaalid: Maailma edetabelijuht Julia Beljajeva kohtus Dora Kiskapusiga (Hispaania) ja kaotas lisaajal 7:8. Erika Kirpu alistas Eleonora de Marchi (Itaalia) kindlalt 15:6. Järgmisesse ringi edenes ka Katrina Lehis, kes alistas Nathalie Moellhauseni (Brasiilia) 15:9. Konkurentsist langesid Nelli Differt ja Kristina Kuusk, kes tunnistasid vastavalt Tatjana Andrjušina (Venemaa) 15:7 ja Sarra Besbesiga (Tuneesia) 15:12 paremust.

Kvalifikatsioon

Kirpu alistas alagrupis viis vastast ning alustab Eesti aja järgi kell 9.30 kollasel rajal vehklemist itaallanna Eleonora de Marchi vastu.

Juba teises ringis võivad homme vastamisi minna Nelli Differt ja Katrina Lehis. Alagrupis kolm võitu saanud Differt alustab kell 9.45 rohelisel rajal venelanna Tatjana Andrjušina vastu.

Alagrupis kolm võitu saanud Lehi alistas väljalangemisringis 14:10 itaallanna Luisa Tesserini ning kohtub kell 10 Brasiilia vehkleja Nathalie Moellhauseniga.

Samuti alagrupis kolm võitu saanud Kristina Kuusk alistas ameeriklanna Katharine Holmesi 15:3 ning kohtub kell 10 punasel rajal Tuneesia vehkleja Sarra Besbesiga. Beljajeva tuleb rajale kell 9.15 ning tema vastaseks on 64. asetuse saanud hispaanlanna Dora Kiskapusi.

Neli kuud kestnud võistluspausi lõpetanud Irina Embrich alistas küll alagrupis kolm vastast ning teenis ühe viigi, kuid kaotas seejärel Vietnami esindajale Yik Hei Coco Linile 4:15.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles