Ogier kavatseb pärast WRC karjääri osaleda mainekal võidusõidul

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sebastien Ogier Walesi rallil
Sebastien Ogier Walesi rallil Foto: @World/M-Sport

Viiekordne autoralli maailmameister Sebastien Ogier kavatseb pärast autoralli karjääri lõppu osaleda kestvussõidu mainekaimal võidusõidul Le Mansil.

33-aastase Ogier jätkamine autoralli MM-sarjas oli pikalt kahtluse all, kuid tänu Fordi senisest suuremale panusele M-Sporti otsustas Ogier’ Malcolm Wilsoni juhitava tiimiga uue aasta pikkuse lepingu sõlmida.

Küll aga on ilmne, et väga pikaks ajaks Ogier WRC sarja enam ei jää. Tal on kodus pisipere ning tõenäoliselt on tal raske end ka motiveerida. Nii on ta vähemalt intervjuudes varasemalt öelnud. Küll aga ei plaani ta pärast autoralli karjääri lõpetamist täitsa koduseks jääda.

«Kindlasti leiaksin mingid variandid, sest praegu oleks mul natukene vara kodus istuda. Ma olen inimene, kellel hakkab kiirest igav. Kindlasti on minu jaoks olemas ka teistmoodi võidusõite. Praegu hoian aga oma fookuse WRC peal ning katsun selle kõrvalt võimalikult palju aega kodus pere juures veeta,» ütles Ogier.

«Aga tulevikus, kui ma enam WRC sarjas ei sõida, hakkan kindlasti midagi tegema. Tahaksin proovida Le Mansi – see on üks kindel eesmärk. Aga selle kõrval võib olla ka muid asju,» jätkas Ogier.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles