Talihärm võimsast sõidust: finišis olin ikka suhteliselt kutu

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Johanna Talihärm
Johanna Talihärm Foto: Pilt videost

Karjääri parima MK-võistluse teinud laskesuusataja Johanna Talihärm kinnitas Postimehele, et andis endast täna rajal kõik. «Finišis olin ikka suhteliselt kutu,» muheles ta pärast Hochfilzeni etapi 29. kohta.

Eilse sprindi järel jälitussõidule 45. kohalt startinud Talihärm läbis esimesed tiirud puhaste paberitega, kahes viimases lasketiirus jäi aga üks märk üles. Talihärm kinnitas, et ka kahes möödalasus saab näha head.

«Mingil määral tuleb otsida motivatsiooni, samas ei saa kunagi iga negatiivse asja üle ka põdema jääda,» kinnitas ta. Ta lisas, et võrreldes eilse sprindivõistlusega, kus nähtavus oli nullilähedane, oli nüüd veidi paremad tingimused. «Lumesadu mõjutas minu sõitu vähem ja nähtavus oli parem. Samas tuul keerutas ikka, esimeses lamadestiirus oli seda tunda,» sõnas ta.

Talihärm näitas aga suisa 11. sõiduaega ning eriti võttis ta võrreldes konkurentidega sekundeid tagasi viimasel ringil. «Mõtlesin, et proovin sõita nii kiiresti, kui suudan. Kui ka ära väsin, siis ega sellest midagi ei juhtu. Omad ergutasid ka raja ääres ülivaljusti, ega seal polnud variantigi rahulikult sõita. Tuligi välja!» rõõmustas ta, ent tunnistas, et lõpus oli nii talitseda juba keeruline. «Püstitiirus oli seista juba päris raske, märkide mahalaskmisega oli ikka tükk tegu.»

Homsele teatevõistlusele läheb Talihärm vastu positiivsete mõtetega. «Hetkel olen veel väsinud, aga õnneks ei pea kohe starti minema. Natuke on veel aega, tuleb korralikult end välja puhata!»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles